Massage bij kanker

Massage bij kanker is een ontspannende massage, waarbij er met liefdevolle aandacht gemasseerd wordt. Er wordt gekeken wat er op dat moment mogelijk is. Er wordt rekening gehouden met de situatie op dat moment, zoals de lichamelijke en emotionele gesteldheid, klachten, medicatie, energieniveau enz.
Massage bij kanker is niet gericht op genezing maar op ontspanning, waardoor het herstel ondersteunt kan worden. De behandelingen van kanker zijn vaak ingrijpend, vergen veel energie en laten hun sporen achter. Daar komt bij dat er op emotioneel gebied ook een heleboel aan de hand is. Stress, angst, slapeloosheid, depressie zijn veel voorkomende klachten. Dat is ook begrijpelijk want het leven staat op z’n kop, niets is meer hetzelfde, men wordt vaak geleefd.
Momenten van liefdevolle aandacht, waarop alles er mag zijn, niets goed of fout is, zijn dan erg waardevol. Massage bij kanker helpt contact te maken met het lichaam en het vertrouwen erin terug te vinden.

Uit wetenschappelijk onderzoekt blijkt dat massage klachten van kanker en de behandelingen ervan kan verlichten. Zo kan massage o.a. helpen bij misselijkheid, pijn (beleving), depressie, stemmingswisselingen, angst, stress, slaapproblemen en vermoeidheid.

Kanker komt voor in vele soorten en op vele verschillende plekken in het lichaam. Behandeling van kanker vindt vaak plaats door middel van een combinatie van verschillende therapieën met allemaal hun eigen, soms blijvende, bijwerkingen. De impact op fysiek, psychisch, emotioneel en sociaal vlak is aanzienlijk. Tijdens een massage dient hier rekening mee te worden gehouden! Daarom vindt er voor de eerste massage een uitgebreide intake plaats.

Massage bij kanker is in elk stadium mogelijk! Want ook jaren na de behandeling kan er nog sprake zijn van chronische vermoeidheid of blijvende bijwerkingen.
Ook als er geen genezing meer mogelijk is, kan massage de kwaliteit van leven verbeteren door een moment van ontspanning en verlichting te geven. Massage helpt om bij uw emoties te komen en mentale rust te creëren.

 

Ontdek de wonderlijke kracht van liefdevolle aanraking!

 

Maak hier een afspraak!

 

(Intake = 60,- euro)

(Massage 30 minuten = € 30,-)

(Massage 45 minuten = € 42-)

(Massage 60 minuten = € 54,-)